Poslovna informatika InMaster

9:00 - 15:00

069 66 81 81

pon - pet

9:00 - 15:00

E-pošta

podpora@inmaster.si

Terensko delo

 

S pomočjo aplikacije, ki deluje na pametnih telefonih je poročanje s terena postalo enostavno in hitro.

Mobilni InMaster uporabnikom omogoča zajem podatkov na terenu ali povsod tam kjer se potrebuje samo enostavna evidenca o stanju dela, ki se izvaja na drugi lokaciji. Na tak način se lahko hitro vzpostavi sistem poročanja terenskih delavcev (serviserji, monterji, vzdrževalci ...) ali zajame podatke povsod tam, kjer bi delo z osebnim računalnikom bilo nepraktično. (proizvodnja, večje hale, delo na odprtem prostoru ...)

 

Uporabniki lahko v mobilno aplikacijo z nekaj kliki sporočijo, da je delovni nalog zaključen, servis opravljen, da je po nekem delovnem nalogu izdelanih 73 kosov, da je kontrola kvalitete OK, da je prostor očiščen, da je blago natovorjeno ...
... ti podatki se sproti sinhronizirajo v sistem in ostalim (komerciala, vodstvo ...) omogočajo pregled nad celotnim dogajanjem v proizvodnih in poslovnih postopkih.

 

Aplikacija deluje v lokalnih omrežjih (wifi) in prek telefonske podatkovne povezave. Je prilagodljiva različnim poslovnim zahtevam in omogoča namestitve tako na industrijske tablice, kot na običajne telefone s sistemom Android.

InMaster, materialno poslovanje, skladiščno poslovanje

Vas zanima več?

Oglasite se in dogovorili se bomo za krajši sestanek, kjer nam boste lahko predstavili pred kakšnim izzivom ste se znašli.

pokličite:

069 66 81 81
01 564 14 91

pišite:

podpora@inmaster.si