Poslovna informatika InMaster

9:00 - 15:00

069 66 81 81

pon - pet

9:00 - 15:00

E-pošta

podpora@inmaster.si

InMaster v proizvodnji

e-dokumentni sistem


Podjetje, ki za pogodbenega naročnika proizvaja serije izdelkov, je soočeno z ogromnimi količinami tehnične dokumentacije, ki mora biti ves čas na voljo delavcem.
Do uvedbe InMastra so tako zaposleni na delovnih mestih imeli fascikle s plastificiranimi navodili, tehničnimi podatki, vnosnimi formularji, eksplozijskimi risbami, načrti ...
Ker se je frekvenca sprememb v zadnjih letih zelo povečala, so v podjetju imeli nemalo stroškov in težav z nadzorom nad različicami in količinami potrebnih dokumentov.
Sedanja implementacija je izvedena tako, da lahko vsak operater delovnega mesta dobi svojo dokumentacijo za vsak izdelek iz delovnega naloga na zaslon, kjer vedno vidi zadnjo (in pravo) različico, brez da po podjetju išče pravi fascikel.
Osebje, ki skrbi za dokumentacjo, ima tako centralni nadzor iz enega mesta in lahko enostavno in hitro osvežuje podatke ter vodi evidenco sprememb.

 

  • Kategorija:Industrija / proizvodnja
  • Naročnik:Podjetje iz področja avtomobilske industrije
  • Izvedba:2018, 2019
Kontrola kvalitete v proizvodnji

Vas zanima več?

Oglasite se in dogovorili se bomo za krajši sestanek, kjer nam boste lahko predstavili pred kakšnim izzivom ste se znašli.

pokličite:

069 66 81 81
01 564 14 91

pišite:

podpora@inmaster.si