Poslovna informatika InMaster

9:00 - 15:00

069 66 81 81

pon - pet

9:00 - 15:00

E-pošta

podpora@inmaster.si

InMaster v proizvodnji

Kontrola kvalitete v proizvodnji


V tovarni, kjer standardni operativni postopki zahtevajo ločeno količinsko kontrolo od kvalitetne, je vpeljava InMastra omogočila hitre prevzeme in označevanja novega blaga v prevzemnem skladišču, kjer so ga kontrolorji kvalitete lahko v miru pregledali in sproščali v nadaljnje postopke po potrebi.
Rešitev je bila izvedena v skladu z smernicami za zagotavljanje kvalitete pri naročniku izdelkov, ki zahteva ločeno pregledovanje vseh dospelih izdelkov v podjetje. Ker je prejšnji postopek bil zamuden je prihajalo do težav v prevzemnih conah, saj je raztovor tovornjakov bil prepočasen.

Sedanji postopek z InMastrom omogoča kontrolo dokumentov dospelega blaga, izdelavo internih označevalnih nalepk s ključnimi podatki za prepoznavo in vodenje evidenc, enostavno in hitro označevanje embalaže, ki viličaristom omogoči hkratno in hitro razporejanje blaga v prevzemno skladišče. Kontrolorji kvalitete lahko z ročnimi čitalci učinkovito in v primernem okolju izvedejo predpisane postopke in sprostijo blago v nadaljnje postopke.
  • Kategorija:Industrija / proizvodnja
  • Naročnik:Podjetje iz področja avtomobilske industrije
  • Izvedba:2018, 2019
Kontrola kvalitete v proizvodnji

Vas zanima več?

Oglasite se in dogovorili se bomo za krajši sestanek, kjer nam boste lahko predstavili pred kakšnim izzivom ste se znašli.

pokličite:

069 66 81 81
01 564 14 91

pišite:

podpora@inmaster.si