Poslovna informatika InMaster

9:00 - 15:00

069 66 81 81

pon - pet

9:00 - 15:00

E-pošta

podpora@inmaster.si

Materialno poslovanje

 

Aplikacija InMaster podjetniku omogoča popoln nadzor nad materialnim poslovanjem. Enostavno lahko vzpostavite celovit sistem spremljanja zalog materiala in izdelkov po različnih lokacijah, podprt pa je tudi celoten postopek od naročanja blaga in spremljanja najavljenih dobav in poprodajnih storitev.

S pomočjo mobilnih terminalov (ročni brezžični čitalci, ki ne potrebujejo računalnika) lahko zaposleni enostavno zabeležijo vsak premik blaga v podjetju, tako da se vedno ve, kje se nahaja. Spremljanje stanja in količin blaga tako postane enostavno in pregledno za vse, ki morajo imeti pregled nad zalogami.

InMaster proizvodnim ali veleprodajnim (distributerskim) podjetjem omogoča prilagoditve, ki so potrebne za različne branže / tipe materialnega poslovanja (prehrana, avtomobilska industrija, farmacija, ...) s serijskimi številkami (loti) in lahko izmenjuje podatke z računovodskimi programi (SAP, Vasco, Pantheon, MS Navision, SAOP ...), če jih podjetje uporablja.

InMaster, materialno poslovanje, skladiščno poslovanje

Vas zanima več?

Oglasite se in dogovorili se bomo za krajši sestanek, kjer nam boste lahko predstavili pred kakšnim izzivom ste se znašli.

pokličite:

069 66 81 81
01 564 14 91

pišite:

podpora@inmaster.si