Poslovna informatika InMaster

9:00 - 15:00

069 66 81 81

pon - pet

9:00 - 15:00

E-pošta

podpora@inmaster.si

Enostaven sistem za pregled nad vsemi kadrovskimi podatki zaposlenih, dokumenti in roki.(Neodvisno se lahko vključi tudi modul za beleženje evidence delovnega časa, prek fiksnega terminala ali tablice oz. telefona.)

 

Imate v podjetju zaposlene osebe po različnih pogodbah, delovnih dovoljenjih ali z drugo spremno dokumentacijo (zadolžitev opreme, potrdila o strokovnih referencah, opravljenih izpitih za neko vrsto dela ...)?
Imate težave z vodenjem vseh podatkov glede poteka veljavnosti dokumentov?

InMaster vam omogoča enostavno delo z uporabo predpripravljenih predlog dokumentov (v aplikacijo se vnese samo ime, naslov in druge podatke, vezane na zaposleno osebo in nato samo izpiše ustrezen dokument.) za podpis.

Ob tem lahko zelo učinkovito vodite in urejate evidenco zaposlenih po vseh parametrih (imenih, kompetencah, ključnih datumih za obnovo raznih dokumentov ...), uporablja se lahko tudi opomnike, ki vas spomnijo (prek e-pošte, SMSja, opozorila v aplikaciji) pred potekom veljavnosti važnih dokumentov.
Na tak način se zmanjša možnost, da se nekaj pozabi in posledično naredi upravljanje s kadrovskimi podatki manj stresno in bolj natančno - zakonsko ustrezno.

Neodvisno od vodenja kadrovske evidence aplikacija nudi tudi modul za beleženje delovnega časa zaposlenih, skladno z zakonodajo. Računovodstvu to omogoča, da zaposlenim mesečno (tedensko, letno) ob plačilni listi iz aplikacije pošljejo tudi evidenco njihovih ur.
Beleženje ur lahko uporabniki uporabljajo prek namizne različice aplikacije (na ekranu računalnika), prek tablice za steni ob vhodu z osebnim NFC obeskom ali pa na terenu prek telefona. Vsak uporabnik ima tudi vpogled v lastno evidenco ur.

InMaster opravila, procesna kontrola in upravljanje

Vas zanima več?

Oglasite se in dogovorili se bomo za krajši sestanek, kjer nam boste lahko predstavili pred kakšnim izzivom ste se znašli.

pokličite:

069 66 81 81
01 564 14 91

pišite:

podpora@inmaster.si